Kaj so načela položaja Litje ulitkov strojev?

Kaj so načela položaja Litje ulitkov strojev?

Po teoriji strjevanje stroja litje raziskav in proizvodnje izkušnje, ugotoviti lije stališče upoštevati načela.

1, pomemben del stroja litje postaviti v spodnjem delu. Stroji ulitkov nižje kovine stroja je strjeni pod statičnim tlakom zgornji kovine in je pogodbeno in kompaktna.

2, pomembno obdelava površine naj se določi ali stati pokonci. Izkušnje kažejo, da pore, nekovinskih vključkov in drugih pomanjkljivosti pojavijo v površini navzgor in navzdol površini ali strani fasada je navadno relativno gladko, možnost napak so majhne, posebno obdelavo površine morajo biti navzgor, mora biti primerno za povečavo stopnja obdelave za zagotovitev, da po predelavi ne zdi pomanjkljivosti. Različne površine stroja posteljo je ključni površino, ne sme imeti Trahom, pore, stroji ulitkov žlindre luknje, razpoke in krčenje in druge pomanjkljivosti, in zahteva organizacije, gosto in enotno, zagotoviti, da vrednost trdote v na navedeni razpon.

3, tako da stroj ravnino velike ravnine navzdol ali nagnjeno. Za veliko stanovanje ulitki, nagibanje lahko uporabijo za povečanje kovinske površine naraščanje hitrosti, stroji ulitkov za preprečevanje pesek brazgotina brazgotine pomanjkljivosti. Nagib, lije, glede na velikost peskovnik, H vrednost je na splošno pod nadzorom v 200 ~ 400 mm zbirka.

4, zagotoviti, da lahko izpolni litje. Za ulitkov s tankimi stenami delov, tankostenski delov je dana v spodnji polovici ali položimo pod lije dobri poti, da se prepreči napake kot so lije, hladno ločitev in tako naprej.

5, je treba koristno stroja litje krčenje. Za krčenje zlitine ali debelina strukturi litje je neenakomerna in nagnjeni k krčenje, krčenje Litje ulitkov strojev morajo dati prednost pogoji reda strjevanje, olajšati namestitev dvižne in igrajo r OLE za riser.

6, da bi se izognili visi pesek, visi pesek ali konzolni pesek jedro, enostavno pod jedro, polje in test. Izkušnje kažejo da visi pesek, v polje za enostavno izlivanje propad. Stroji ulitkov je neprijetno, da jedro visi na zgornji polovici. Konzolni pesek jedro ni stabilen, enostavno nagniti pod vplivom kovinski vzgon, to should začeti izogibati se. Poleg tega, skrbeti za jedro, polje, udobje inšpekcijskega pregleda.

7, mora biti polje, lije položaj in hlajenje stališče dosledno stroja. Flip plesni ni samo veliko dela, ampak tudi lahko povzroči pesek jedro gibanja, stroji ulitkov iz peska, in celo ogenj in druge napake.