Razlogi in rešitve oksidacije Spot v avtomobilski ulitkov

Razlogi in rešitve oksidacije Spot v avtomobilski ulitkov

Avtomobilski ulitkov in njihovih zlitin so veliko težje srebro kot Baker, proces je tudi bolj zapletene. Glavni razlog je, da uspešnost ulitkov in njihove zlitine ni enako kot druge kovine, aluminij je kovina, dva spola in kisline in alkalije so reakcije, predobdelava, nekoliko nepravilno, bo to povzročilo površino pred korozijo. In oddanih in njegovih zlitin, ali v zraku ali v raztopini so enostavno izdelavo oksida film, ta plast oksida film, če ni odstranjena, bo vplivalo na oprijema premaza. Litje skupne napake funkcije: oksidacija žlindra je večinoma razdeljen na zgornji površini ulivanje, v kotu plesni ne prezračuje. Zlom večinoma sive ali rumene barve, z x-ray ali v mehansko obdelavo ugotovila, v alkalnem pranju, dekapiranja ali eloksaži najdemo tudi. Eksperimentalni rezultati kažejo, da lahko poleg ustreznih dodatkov v raztopino NaOH proizvajajo dober učinek poliranja.

Raziskovalno poskusu so tudi ugotovili, da površine odbojnost aluminija površine po DC konstanten tlak elektrolizo z raztopino NaOH pod določenimi pogoji lahko do 90 %, vendar še vedno obstajajo nekatere nestabilne dejavnikov zaradi poskusa, ki potrebuje nadaljnje preučevanje. Uporabi DC impulzni elektrolitsko poliranje metoda za poliranje aluminija osnovnih pogojih raziskati. Rezultati kažejo, da pulzno elektrolizo, poliranje metoda lahko doseže izravnavo učinek DC stalne napetosti elektrolitskega poliranja, vendar njegova izravnavo hitrost je počasen.

Paket odločilni del aluminij odrezana, zunanji ovojnini aluminija je visoka kakovost aluminij, notranja plast paketa je razni aluminija, dveh različnih materialov, tako oksidacijo "Vitiligo", kot so vložki.

Rešitev: Ta pojav je pogosto ne preveč razumevanje stranke, proizvajalci morajo storiti več, da pojasni delo, jasno celotno zgodbo, da ne bi povzročila nesporazum. Na drugi strani, analiza industriji aluminija napoveduje, da bo uporaba avtomobilov ulitkov povečale za 50 % v petih letih, od 250 funtov / vozila v 2000 do 380 / vozil do leta 2005. Veliko število proizvodnja in obdelava ulitkov, potrebo po polikristalni diamant (PCD) orodje. Glavni vzrok za čip PCD poškoduje med predelavo. Da PCD orodja vrhunske nedotaknjen, je najbolje, da distribucijo rezanje obremenitev enakomerno vsako rezkarjev.

Avtomobilov, litje, prileganjezačetnih: aluminij zlitine ulitkov segreje na višjo temperaturo, na splošno približno 300 ℃ ali tako, po določenem času, z hlajenje na sobni temperaturi proces, znan kot prileganjezačetnih peči. V postopku žarjenja trdna raztopina razpade in se združi drugo fazo delcev, ki lahko odpravo notranje napetosti ulivanje, stabilizacijo litje velikost, zmanjša deformacijo in povečanje plastičnosti ulivanje.