Mehanizem mešanja peska ukrepanje odlitkov štiri točke

Mehanizem mešanja peska ukrepanje Machinery Castings štiri točke:

Glavna funkcija peskalnega mešanja odlitkov stroja je enakomerno pomešati prašek vsake skupine, to je vlaga in vlažna glina, glinena pasta pa je obložena na površini peska, kar je izvedba vrste peska za prilagajanje do oblike. Obstaja več tipov gline pesek mešalnik, ki se uporabljajo v livarna podjetja na Kitajskem: Roller tipa, vrsta rotorja, ravnotežje tip kolesa in neprekinjenega tipa. Obsežna proizvodnja livarskih avtomobilskih ulitkov, zahteve po hitro mešanju peska, kakovostnega peska. Mešalec rotorjev izpolnjuje tudi obe zahtevi. in številne ročne proizvodnje serije niso zelo velike livarne, še vedno veliko število valjčnega peska mešalnik.

Dodajanje kakovostnega premogovega prahu na mokri pesek stroja Castings lahko prepreči litje pri izdelavi lepljivega peska, lahko pa tudi bistveno zmanjša površinsko hrapavost ulitkov.

Mehanizem njenega delovanja je predvsem naslednji.

(1) Teorija izolacije zraka in filma, v kateri se prah premoga v molding pesku proizvaja veliko zmanjševalnega plina, ki ga tvori vmesnik peska / kovine, da se tvori plast plinske folije, ki preprečuje, da bi staljeno železo vrtalo v porcije peska zrnca peska.

(2) Teorija tesnjenja koloidnega telesa T-groove namiznega peska premoga v prahu postane trdni, tekoči in plinski trifazni gel, širitev glialnega telesa lahko blokira poreove peska zrn, Stroji Livenje preprečuje vdiranje želenega železa v pore pšeničnih zrn.

(3) Teorija oksidacije plina je hlapna frakcija prahovega premoga piroliza pri visoki temperaturi in plinski fazi, kar ima za posledico veliko količino redukcijskih plinov, kar lahko prepreči oksidacijo železove tekočine in preprečuje kemično reakcijo med železovim oksidom in kremenovim peskom.

(4) Teorija svetlega oglja proti vlagi, ki preliva, ko premogov prah na preskusni platformi peska precipitira svetel ogljik iz drobnih zrn, nahajališča na površini peska, Stroji Casting, tako da se pesek zrn ne zmoči z železno tekočino, in se talini železa prepreči prodiranje v poreove zrna peska s površinsko napetostjo. Iz mehanizma platforme iz litega železa je znano, da so hlapna, svetla ogljikova in koksna žlindra glavni dejavniki, ki vplivajo na učinek premogovega prahu na nadzor peska.