Odpadni mehanizmi za površinsko popravljanje napak za skrivanje

Strojni odlitki površinski način popravila za napake, ki se skrivajo

Platforma iz litega železa, kontrolna plošča, plošča iz litega železa, strojno orodje Stroji V proizvodnem procesu se bodo neizogibno pojavile nekatere majhne pomanjkljivosti. Majhni Buzhi Yu re-Machinery Castings, da obstaja nekaj majhnih Stroji Castings napake, kako rešiti ta problem?

1. Cast lepilo

Enostavna, obsežna strojna oprema Castingss, splošna popravila ne zahtevajo naknadne obdelave in ne zahtevajo trdnih trdnost. Dodana vrednost takega stroja Castingss je relativno nizka.

2. varjenje

Več kot 90% livarskih proizvajalcev je izbralo varjenje za reševanje proizvodnje, ki se je pojavila pri okvarah stroja. Varjenje popravilo zaradi uporabe kovinskega polnila (varilni potrošni materiali se običajno ujemajo s materialom Materiali Castings), varjenje lahko v osnovi ustreza standardom navadnih kovin in enostavnim delovanjem, visoko varčno učinkovitostjo, mnogi proizvajalci priznani in zaupajo. Trenutno na trgu več tipov varilnih strojev, ki se uporabljajo pri popravilu napak, imajo na splošno naslednje:

Varilni stroj: litoželezo, jekleno varjenje, ki se uporablja bolj tradicionalno.

Prednosti: popravilo velikih napak, visoka učinkovitost.

Slabosti: spajkani sklepi na trdoti so previsoki, notranji stres, nagnjeni k razpokam, na splošno tudi potrebujejo toplotno obdelavo, da izpolnjujejo zahteve za obdelavo. In zaradi pogojev varjenja, notranji enostavno proizvajajo pore, žlindre in druge pomanjkljivosti.

TIG varjenje: natančnost Stroji Castingss (legirano jeklo, natančnost iz nerjavečega jekla, strojni ulitki), aluminijeve zlitine die Castings uporaba argon varjenja varjenje varjenje. Del proizvajalcev plesni proizvodnje in popravila, pa tudi uporabo napak plesni popravilo varilnega stroja.

(1) Prednosti: visoka učinkovitost varjenja, natančnost višja od varilnega stroja. Več vrst varilne žice, nerjavečega jekla, izdelkov iz aluminijeve zlitine na najbolj pogosto uporabljenih Lahko se uporablja za varjenje, moč za učenje visoke.

(2) Pomanjkljivosti: za popravilo napak, popravljanje manjših napak (stomata, trahoma), zaradi udarca prevelik, so sledi robov bazena. Varilno jeklo ima trdo mesto. Zaradi toplotnih učinkov, varjenja barvnih strojev Castingss ali tankoslojnih delov, enostavno proizvajajo toplotno popačenje. Operativne zahteve so višje.

3. Hladni varilni stroj

Je začetek 21. stoletja, rojstvo nove tehnologije popravil, postopek varjenja zaradi toplote obdelovanca je zelo majhen, je bil hladno varilec. Po nekaj letih razvoja, smer varjenja naprave in tehnologije so bili odličen razvoj, je bil na trgu popravil zaseda velik delež. V skladu s kategorijami izdelkov za popravilo so: namestitveni stroj in stroj za popravilo EDM.

4. Mounter

Uporaba trenutnega principa visokofrekvenčnega praznjenja bo prilepila (0.05-0.20mm) pasto na površino obdelovanca, največja debelina vsake paste z debelino istega zvarova, kakovost varjenja je odvisna od izpisa je enakomeren. Primeren za obrabo obdelovancev, popravilo tolerance obdelave, na trgu plesni ima določen vpliv. Stroj je lahko tudi varilni prašek (ali obdelava odpadkov), napolnjen z napako (kot je trahoma), po popravilu praznjenja. Po popravilu je barva obdelovanca majhna. Pomanjkljivost je, da je hitrost popravila počasnejša.

Skupna pomanjkljivost stroja za varjenje in namestitev hladilnega stroja je, da učinkovitost varjenja ni tako visoka kot pri varilnem stroju in aparatu za varjenje argona, vendar pa njene izjemne prednosti omogočajo hladno varjenje pri popravilu milimetrske napake in obdelave površine napake.