Gradbeni stroji odlitki bodo ostali hitro razvojno obdobje

Industrija gradbenih strojev na Kitajskem od majhnega do velikega, hitrega razvoja je zdaj postala celotna paleta izdelkov, inovacijska zmogljivost se povečuje, povpraševanje na trgu je zelo močna industrija sončnega vzhoda. Še posebej v zadnjih letih, industrija gradbenih strojev za nadaljnje pospešitev razvoja, za spodbujanje gradbenih strojev odlitkov proizvajalci ne samo povečala proizvodnjo, in izdelkov tehnološke vsebine je tudi narašča. Vendar industrija kitajskih gradbenih strojev ni optimistična glede problema: majhna podjetja, industrijska koncentracija je nizka, struktura izdelka je iracionalna, neodvisne inovacijske sposobnosti, oprema in tehnologija nazaj, visok vložek, visoka poraba, visoka onesnaženost, nizka učinkovitost, nizka učinkovitost Razvoj načina poudarja, da je industrijska osnova še vedno krhka. Pospešiti izboljšanje kitajskih inženirskih strojev, litje izdelkov, tehnoloških inovacij zmogljivosti, krepitev industrije R & R proizvodnje, učenja, raziskave, skupno, je postala glavna prednostna naloga.

Industrijski analitiki poudarili: odlitki gradbenih strojev Kitajske regionalnih značilnosti bolj razlikujejo, je oblikoval regijo "Yangtze River Delta", Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong in drugih mestih grozdja livarne industrije. Koncentracija industrijske aglomeracije na teh območjih bo pripomogla k ustvarjanju več priložnosti za sodelovanje, tako da usposabljanje, finance, razvoj, trženje, izvoz in druge vidike interakcije, in spodbujati razvoj gradbenih strojev litje industrije.

V zadnjih letih je hiter razvoj industrije gradbenih strojev, predvsem v industriji na spodnjem delu oskrbne verige za promocijo industrije, inženiring strojev litje industriji je tudi zaradi hitrega razvoja industrije gradbenih strojev, industriji gradbenih strojev, da bi razvojne priložnosti. Leta 2013 je Kitajska gradbeni strojni industriji velikost trga dosegla 149.199 milijarde juanov, kar je 24,1-odstotno povečanje.

010 gradbena industrija prihodkov industrije bo dosegla 400 milijard, povečanje za več kot 25% v letu 2015 bo dosegla več kot 890 milijard, povprečno povečanje za več kot 17%, so tržni obeti zelo optimistični glede stopnje rasti BDP, naslednji pet let bo industrija začela resničen razvoj vrha.

Industrijska naložbena odločitvena mreža, objavljena v "poročilu o trgu gradbenih strojev za obdobje 2014-2018 na Kitajskem", kaže, da kitajska industrija gradbenih strojev v naslednjih nekaj letih še vedno vzdržuje hitro razvojno obdobje. Hitri razvoj kitajske gradbene strojne litine je posledica hitrega razvoja domače strojne industrije, povečanja domačega povpraševanja po ulitku; na drugi strani pa trg mednarodnega litja postaja vedno bolj aktiven, obseg izvoza ulitkov pa se vsako leto povečuje. Torej, iz okolja, investicijsko litje industrije, je tržni izgled širok.

Se soočiti z velikim tržnim prostorom, ustanovitvijo raziskovalnih in razvojnih centrov, s poudarkom na tehnoloških inovacijah; krepitev razvoja novih izdelkov in izboljšanje zmogljivosti strojne tehnologije; osredotočiti se na temeljne in v prihodnost usmerjene raziskave, na hibridni in inteligentni bager naprej, za izboljšanje lokalnega trga blagovnih znamk. Delež bo igrala vlogo

Glede na obstoječe pomanjkljivosti so številni domači proizvajalci gostiteljev našli kratko obdobje za izboljšanje konkurenčne zmožnosti te metode. Hkrati bi morala podjetja okrepiti raziskave in razvoj ter proizvodnjo delov, da bi povečali delež delov; izboljšati inteligenco izdelkov, informacije, raven avtomatizacije, bogate funkcije izdelka; celovito izboljša zanesljivost celotnega izdelka in postopno zmanjša kakovost izdelkov med Evropo in ZDA.