Gradbeni stroji ulitkov ostane hiter razvoj obdobje

Kitajske strojništva od malih do velikih, hiter razvoj, je postala popolno paleto izdelkov, inovacijske zmogljivosti povečuje povpraševanje na trgu je zelo močna sončnem vzhodu industrije. Še posebej v zadnjih letih, strojništva še pospešiti razvoj, spodbujati gradnjo proizvajalci strojev ulitkov ne samo povečane proizvodnje in povečuje tudi vsebnost tehnologije. Vendar pa kitajske strojništva ni optimistični glede problema: malih podjetij, industrijskih koncentracija je nizka, strukturi izdelka je iracionalno, neodvisni inovacije sposobnost, opreme in tehnologije nazaj, visoko vnosa, visoko porabo, visoko onesnaženje, nizko učinkovitost, nizka učinkovitost razvoja način poudarja industrijske baze je še vedno negotov. Pospešiti izboljšanje Kitajske inženiring strojev litje izdelki, tehnološke inovacije zmogljivosti, krepitev industrije R & D proizvodnje, učenje, raziskave skupno, je postala glavna prednostna naloga.

Shang Pu svetovanje industrija analitiki poudaril: Kitajske gradbenih strojev ulitkov regionalnih značilnosti bolj izrazita, nastala "Jangce Delta" regija, Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong in drugih mestih livarna industrija gruče. Koncentracijo industrijskih naselij na teh področjih bo pomagal ustvariti več priložnosti za sodelovanje, tako da usposabljanja, financiranje, razvoj, trženje, izvoz in drugih vidikov interakcije, in spodbuja razvoj gradnje strojna industrija litje.

V zadnjih letih, hiter razvoj strojništva, predvsem v industriji za nadaljnjo obdelavo za spodbujanje industrije, inženiring strojna industrija litje je tudi zaradi hitrega razvoja strojništva, na strojništva da razvojne možnosti. V letu 2013, Kitajske gradbenih strojev industrijo velikost trga dosegel 149.199 milijarde juanov, 24.1 % povečanje.

2010 gradbenih strojev industrija prihodki bo dosegla 400 milijard, povečanje za več kot 25 % v letu 2015 bo dosegla več kot 890 milijard, povprečno povečanje za več kot 17 %, tržna perspektiva je zelo optimističen glede na stopnjo rasti BDP, v naslednjih petih letih v industrija bo vratar v razvoju vrha.

Shangpu svetovanje industrija naložbe odločanja omrežja sprosti "2014-2018 kitajski gradbenih strojev trgu raziskava poročilo" kaže, da Kitajska litje strojništva v naslednjih nekaj letih še vedno ohraniti hiter razvoj obdobje. Hiter razvoj Kitajske litje strojništva je zaradi hitrega razvoja domače strojna industrija, povečanje domače povpraševanje po ulitkov; po drugi strani pa trgu mednarodnih ulivanje postaja bolj in bolj aktivno, in obseg izvoza ulitkov narašča leta v leto. Tako iz okolja, naložbe litje, industrija, trgu možnost je širok.

Obraz ogromen trg prostor, ustanovitev raziskovalnih in razvojnih centrov, s poudarkom na tehnološke inovacije; okrepiti razvoj novih proizvodov in izboljšanje uspešnosti stroj tehnologije; osredotočiti na osnovne in v prihodnost usmerjene raziskave, hibridnih in inteligentni bager naprej, za izboljšanje lokalne znamke trga delež bo vlogo.

Glede na obstoječe pomanjkljivosti, številni proizvajalci domače gostitelja so, ali so ugotovili kratkem času izboljšati konkurenčnost blagovne znamke metode. Ob istem času, podjetja morajo okrepiti R & D in proizvodnjo delov za povečanje deleža delov; izboljšati proizvod inteligence, informacije, raven avtomatizacije, bogat prodajni funkcije; celovito izboljšati splošno zanesljivost izdelka, in postopoma zmanjšati kakovost proizvodov med Evropo in ZDA vrzel.