Gradbenih strojev ulitkov obsega cestnega

Obsežen razvoj vertikalno in horizontalno širjenje izdelka za življenje vodljivost, še naprej prejemajo inovativnih erozije.

Znanstveni in tehnološki napredek, za razvoj novih izdelkov za zamenjavo velikoserijske proizvodnje podjetja tradicionalnih proizvodov, je neustavljivo gospodarski zakoni, za velikoserijske proizvodnje je prinesla veliko tveganje. V današnjem svetu, je v dobi tehnološke revolucije, nove tehnologije, novi materiali, novi izdelki še naprej pojavljajo, in spodbujanje razvoja strojništva litje.

V zadnjih letih povečala strojništva še pospešiti razvoj, spodbujanje proizvodnje ulitkov. 2010 gradbenih strojev industrija dosegla 400 milijard, povečanje za več kot 25 %; 2015 bo dosegla več kot 890 milijard, povprečno povečanje za več kot 17 %, ampak industrije gradbenih strojev litje tam so še vedno obsežen razvoj modela, vključno: industrijski koncentracija je nizka, proizvodni zgradbi je iracionalno, neodvisni sposobnost inovacije, oprema in nazaj tehnologije in druga vprašanja, poudarjene. Bomo rešili te probleme, uporabo ekonomij obsega horizontalni in vertikalni način razmišljanja iskati cesti industrijske rasti.

Širitev obsega skale, da je obseg proizvodnje in delovanje podobnih izdelkov, uvedbo novih proizvodov; obseg vertikalne širitev, ki je, raziskave in razvoj, tehnološke dosežke v trženje iz top dnu proizvodnjo in enem raziskave o industrijskem obsegu študija.

Z vidika ekonomije, teh dveh ravneh: najprej, razvoj novih proizvodov in raziskave, okoli samega izdelka je stalne inovacije, znak je na spremembe povpraševanja kupca kot središče stalno uvajanje novih proizvodov. Drugi je proizvodnjo procesne inovacije, inovacije organizacijsko strukturo, kot tudi upravljanje in obliki inovacij.

Naš cilj je povečati produktivnost in izboljšati učinkovitost upravljanja. Hkrati jedro inovacij, ob istem času, namenjene najbolj dinamičen razvoj izdelkov in inovativnost. Inženiring strojev ulitkov regionalne značilnosti, nastala "Jangce Delta" regija, Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong in drugih krajih litje industrija gruče. Aglomeracijska teh področjih bo pomagal ustvariti več priložnosti za sodelovanje, tako da usposabljanja, financiranje, razvoj, trženje, izvoz in drugih vidikov interakcije, in spodbujanje razvoja strojništva litje.

Znanstveni in tehnološki napredek, za razvoj novih izdelkov za zamenjavo velikoserijske proizvodnje podjetja tradicionalnih proizvodov, je neustavljivo gospodarski zakoni, za velikoserijske proizvodnje je prinesla veliko tveganje. V današnjem svetu, v dobi tehnološke revolucije, novih tehnologij, novih materialov in novih izdelkov se pojavljajo, in je skrajšanje življenjskega cikla izdelka. V zadnjih nekaj desetletjih proizvod je sedaj skrajšalo za let, ali celo mesecev. Novi izdelki so nenehno nadomešča stare izdelke.

Vsak izdelek je obdobje rasti, zrelosti, recesija tak proces. In življenjskega cikla izdelka bo nekaj tveganja. Ekonomist je dejal, da samo trajnostni trga, ni ne trajnostnih izdelkov. Izdelek in nato priljubljen, in potem vroče, ampak tudi ko recesija.

Inženiring strojna industrija litje, "začetku vzvišeni", toda obraz ogromen trg prostor, moramo razvoj novih proizvodov in tehnične zmogljivosti stalnih izboljšav, s poudarkom na osnovne in v prihodnost usmerjene raziskave, izboljšujejo možnost upreti tveganja. Tveganje prezgodnje tveganja, zgodnje prenosa tveganj, prizadevanja za zmanjšanje tveganja izgube: natančno napoved življenjskega kroga proizvoda, okrepiti tržne raziskave, raziskave in razvoj novih izdelkov, ki v ostre konkurence na trgu za ohranitev dolgo - to je, Stalno inovativno razmišljanje.