Kitajski gradbeni stroji odlitki od majhnih do velikih

Kitajski gradbeni stroji odlitki od majhnega do velikega, hitrega razvoja, je zdaj postal celoten spekter izdelkov, inovativna sposobnost za nenehno povečevanje povpraševanja na trgu je zelo močna industrija sončnega vzhoda. Še posebej v zadnjih letih, Castings gradbenih strojev za nadaljnje pospeševanje razvoja, za spodbujanje gradbenih strojev odlitkov proizvajalci ne samo povečala proizvodnjo, in izdelkov tehnološke vsebine je tudi narašča. Vendar pa kitajski gradbeni stroji odlitki niso optimistični glede problema: majhnost podjetij, industrijska koncentracija je nizka, struktura izdelka je iracionalna, šibka neodvisna inovacija, oprema in tehnologija nazaj, visok vnos, visoka poraba, visoka onesnaženost, nizka učinkovitost , Nizka učinkovitost Razvoj načina poudarja, da je industrijska osnova še vedno krhka. Pospešiti izboljšanje kitajskih inženirskih strojev za vlivanje izdelkov, tehnoloških inovacij zmogljivosti, krepitev industrije R & R proizvodnje, učenja, raziskave, skupno, je postala glavna prednostna naloga.

Naslednje so enake kot "

Industrijski analitiki poudarili: odlitki kitajskih gradbenih strojev regionalnih značilnosti bolj značilen, je oblikoval regijo "Yangtze River Delta", Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong in drugih mestih grozdja livarne industrije. Združevanje teh območij bo pomagalo ustvariti več priložnosti za sodelovanje, tako da usposabljanje, finance, razvoj, trženje, izvoz in druge vidike interakcije, in spodbujati razvoj gradbene industrije litje industrije.

Naslednje so enake kot "

V zadnjih letih je hiter razvoj gradbenih livarskih strojev, predvsem v industriji v spodnjem delu toka, ki spodbuja industrijo, inženirske industrije livarske industrije, prav tako posledica hitrega razvoja gradbenih strojev, odlitkov, gradbenih livarskih strojev, da bi prinesel razvojne priložnosti. Leta 2013 je velikost na trgu gradbenih strojev Kitajske dosegla 149.199 milijarde juanov, kar je 24,1-odstotno povečanje.

Naslednje so enake kot "

2010 prihodki iz gradbenih strojev Castings bo dosegel 400 milijard, povečanje za več kot 25% v letu 2015 bo doseglo več kot 870 milijard EUR, povprečno povečanje za več kot 17%, so tržni obeti zelo optimistični glede stopnje rasti BDP, naslednji Pet let bo industrija začela resničen razvoj vrhunca. V skladu z "2014-2018 Kitajska Gradbeni stroji Casting Market Research poročilo" kaže, da kitajski gradbeni stroji litje industrije v naslednjih nekaj letih še vedno ohranja hitro razvojno obdobje. Razlog za hiter razvoj kitajske litine industrije gradbenih strojev je, da na eni strani zaradi hitrega razvoja domače strojne industrije povpraševanje po ulitku narašča. Po drugi strani pa trg mednarodnega litja postaja vedno bolj aktiven. Torej, iz okolja, investicijsko litje industrije, je tržni izgled širok.