Osnovno znanje o diferenciala tovornjaka viličarja

1. viličar prednjo osjo različno vlogo: glavni transmisijska gred je navor, ki omogoča dve osi brez stalno vrtenje, spoznati na levi in desni kolesa niso enake zahteve rotacije.

2. Skupna viličarjev diferencialno strukturo: predvsem z lupino, planetarni prestave (čez gredi in štiri dežnik, orodja za oblikovanje), planetarni osi, osi orodja, prilagodite tesnilo, osi in tako naprej.

3. viličar diferencialni del: predvsem z nekaj orodja, disk prestave, planetarni prestav, vozi orodja za organizacijo, predvsem uporabo planetarni orodja rotacije in lahko pa načelo pretvorbe dejanske razlike vlogo rotacije za dosego pa in vrtenje.

4. ko viličarja v ravni črti, planetarni orodja ne pa (enako za levo in desno skupaj kot celoto), ni nobene vloge v diferencial.

5. viličar prednjo osjo diferencialno razvrstitev: stožec kolo (dežnik) struktura, struktura valjaste kolesa, zvit in ne zvije, itd, trenutni viličarja na uporabo več pogosto uporabljajo štirje planeti prestav (dežnik zobnike sestava), struktura torzijska do sestave razlike.

6. Kdaj viličarja v odcepu, planetarni orodja lahko vrtijo in lahko zavrtite, (vrtenje lahko odpravi kolo del strani osi orodje moči strani orodja (ali stop) vlogo diferencial na

7. proti drsenju diferencial: glavna uporaba prisilno zaklepanje (pol-OS) in samodejno zaklepanje dva (pol-OS), navadne diferencialne z diferenciala za dokončanje.