Voda iz stekla z izgubljenim voskom

Voda iz stekla z izgubljenim voskom
Podrobnosti izdelka

Voda iz stekla z izgubljenim voskom

Prednosti izdelka

Starejši tehniški tim v industriji, s posebnimi znanji in bogatimi izkušnjami na področju oblikovanja izdelkov, litja, toplotne obdelave in obdelave. Posebne tehnike nam omogočajo, da smo sposobni biti kos težavam pri postopkih vbrizgavanja voska in izdelave lupin pri izdelavi delov z notranjo prefinjeno strukturo.

Na podlagi potreb kupcev v začetku razvoja izdelka ponujamo rešitev, oblikovanje litja, s strukturnimi komponentami, namenjenimi vlivanju delov, optimizacijo dizajna izdelka, nato pa znižate stroške in ustvarite večjo vrednost za kupce. Uporabite programsko opremo za simulacijo vlivanja v simulacijo, po najboljših močeh zagotovite uspeh enkratnega preskusnega vzorca.

Naša oprema za testiranje ni samo napredna v industriji, temveč ima tudi celoten obseg, so strojna garancija, ki nam zagotavlja, da bomo še naprej zagotavljali kakovostne izdelke za naše stranke. Imamo IQC, IPQC in FQC tim za upravljanje kakovosti, ki nadzira celoten proizvodni proces, učinkovito preprečuje nastajanje nekvalificiranega izdelka. Naše ulivanje 'PPM S1000 Machining' PPM S600. Izvedba sistema vodenja kakovosti ISO9001 in TS16949, celovita implementacija sistema 5S in Kanban, ki je programska garancija kakovosti.


Specifikacije produkta


Material

Ogljikovo jeklo, legirano jeklo, nerjavno jeklo

Proces

Izgubljeni odrez voska + strojna obdelava cnc

Toleranca dimenzij

CT7-CT8

Grobost hrapavosti površine

Ra 12,5um

Razpon teže vlivanja

0,1-90kg

Velikost vlivanja

Največja linearna velikost: 1200 mm, največja velikost premera: 600 mm

Natančnost obdelave

Natančnost pozicioniranja 0,008 mm, rep. natančnost 0,006mm

Grobost obdelave površine

Ra0,8 ~ 6,3um

Max Travel Of Spindle

1800mmx850mmx700mm

Največji premer vrtenja

1000mm

Material material

GB, ASTM, AISI, DIN, BS, JIS, NF, AS, AAR .......

Površinska obdelava

KTL (E-prevleka), pocinkanje, poliranje zrcal, peskanje, kislo nabiranje, črni oksid, barvanje, vroče pocinkanje, prašno lakiranje, nikljanje.

Storitev na voljo

OEM in ODM

Nadzor kakovosti

0 pomanjkljivosti, 100% pregled pred pakiranjem

Uporaba

Vlaki in železnice, avtomobili in tovornjaki, gradbena mehanizacija, viličarji, kmetijska mehanizacija, ladjedelništvo, naftni stroji, gradbeništvo, ventili in črpalke, električni stroj, strojna oprema, električna oprema in tako naprej.

Ključne besede

Liv za naložbe, natančno ulivanje, litje, izgubljeni vosek


Slike izdelka

搬运 车 液压泵 hidravlična tlačna črpalka ročnega paletnega vozička.png

搬运 车 液压泵 3 hidravlična tlačna črpalka ročnega paletnega vozička.png

搬运 车 液压泵 hidravlična tlačna črpalka ročnega paletnega vozička 副本 .png

hidravlična tlačna črpalka

ročnega paletnega vozička

hidravlična tlačna črpalka

ročnega paletnega vozička

hidravlični tlak

črpalka ročnega paletnega vozička


搬运 车 液压泵 2 hidravlična tlačna črpalka ročnega paletnega vozička (001) .png

Support 车 止 推 板 2 podporna sedeža ročnih paletnih vozičkov.png

板 车 止 推 板 podporni sedež ročnih paletnih vozičkov.png

hidravlična tlačna črpalka

ročnega paletnega vozička

podporni sedež

ročnega paletnega vozička

podporni sedež

ročnega paletnega vozička

Podjetje Profille


Držimo se filozofije upravljanja kakovosti, ki se začne od potreb strank in konča z njihovim zadovoljstvom, pri čemer se osredotočimo na povpraševanje strank in presega njihova pričakovanja. "

Glede na to, da tradicionalne livarne zagotavljajo le ulitke, je naše podjetje dokončalo preobrazbo in se nadgradilo na proizvajalca globoke predelave z razširjenimi proizvodnimi zmogljivostmi. Naše temeljne vrednote so zagotavljati našim strankam popolne rešitve, odlične končne izdelke in odlično storitev za stranke ter si prizadeva za povečanje dodane vrednosti izdelkov za njeno osnovno konkurenčnost. Osredotočeni smo na razvoj visokokakovostnih izdelkov za vrhunske trge, naši izdelki niso samo za domače kupce, ampak jih izvažamo v več kot 30 držav, kot so ZDA, Nemčija, Japonska, Španija, Italija, Velika Britanija, Francija, Nizozemska, Avstralija, Kanada in itd. Naše stranke vključujejo veliko kupcev OEM, ki so specializirani za vlakovne, avtomobilske in gradbene stroje, že smo sodelovali z več kot 10 vodilnimi svetovnimi 500 podjetji kot eden njihovih največjih dobaviteljev za litje na Kitajskem.

Povpraševanje