Specializirano za proizvodnjo izgubljenih ulitkov naložbenih ulitkov in končnih izdelkov iz ogljikovega jekla in nizko legiranih jekel, naše podjetje je svetovni proizvajalec in dobavitelj naložbenih ulitkov s procesom vodnega stekla na Kitajskem. Sestavljen je iz dveh glavnih objektov: livarne jeklene litine in tovarne obdelave CNC, ki nam omogočajo dobavljanje natančnih ulitkov in končnih izdelkov z letno proizvodno zmogljivostjo več kot 20.000 ton, izdelki pa se večinoma izvažajo v Evropo, Ameriko, Japonsko in druge destinacije po vsem svetu.


Sedež našega podjetja se nahaja v znameniti industrijskem mestu Yinzhou, Ningbo na Kitajskem. Zelo je priročno doseči z ugodnim geografskim položajem; se nahaja približno 30 kilometrov od pristanišča Bei-lun, ki je drugo največje pristanišče na Kitajskem in približno 15 kilometrov oddaljeno od mednarodnega letališča Lishe. Glavna proizvodna osnova litega jeklarskega livarstva se nahaja v mestu Qiucun, Fenghua, Ningbo, oddaljeno 15 kilometrov od glavnega mesta. Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 1992, zajema skupno površino 40.000 kvadratnih metrov in zdaj ima več kot 400 zaposlenih, vključno z 10 inženirjev in 60 tehnikov. Podjetje ima v lasti popolnoma novo livarno, ki pokriva površino več kot 30.000 kvadratnih metrov in je opremljeno z več sodobnimi vrstami varčevanja z energijo; okolju prijazne proizvodne linije, vključno s popolnoma avtomatiziranim pretočnim linijskim postopkom izdelave voska in lupine, ter proizvodnih linij za toplotno obdelavo z dvema mrežnima pečicama. Tovarna za obdelavo se nahaja na sedežu podjetja Longxing in je v celoti opremljena s popolno in napredno CNC obdelovalno opremo, vključno z 20 vertikalnimi in vodoravnimi obdelovalnimi centri ter več kot 30 NC napravami, strojna naprava je popolnoma neodvisna od livarske livarne in ima neodvisno vodstveno ekipo in prilagojen poslovni model. Poleg litja, kovanja in strojne obdelave ima tudi možnost izdelave različnih profilov. Naše podjetje ima tudi najnaprednejšo in popolno opremo za kontrolo v livarski industriji, vključno s spektrometrom, metalografskim mikroskopom, napetostnim testerjem, nizkotemperaturnim testerjem, rentgenskim testerjem, MPT, UT, CMM, video merilnim strojem in tako naprej. S temi naprednimi napravami in inštrumenti lahko našim kupcem zagotovimo najbolj natančne končne izdelke in izdelke, ki izpolnjujejo njihove splošne inšpekcijske zahteve glede kemične sestave, mehanskih lastnosti, nedestruktivnega testiranja in natančnih dimenzijskih pregledov.


Naši izdelki zajemajo široko paleto industrij, vključno z vlakom; železnica, avtomobil; tovornjaki, gradbeni stroji, rudarski stroji, viličarji, kmetijski stroji, ladjedelništvo, naftni stroji, gradnja, ventil in črpalke, električni stroj, strojna oprema, električna oprema in tako naprej. Sposobni smo izdelati izdelke v skladu z risbami ali vzorci strank, osredotočamo se na ogljikovega jekla in nizko legiranih jekel. Do danes smo razvili in izdelali več kot 100 surovin in 5.000 vrst različnih izdelkov. Poznamo različne industrijske standarde, kot so kitajski GB, ameriški ASTM, AISI, nemški DIN, francoski NF, japonski JIS, British BS, Australian AS in Združenje ameriških železnic (AAR) ter drugi industrijski standardi.


Glede na to, da tradicionalne livarne zagotavljajo le ulitke, je naše podjetje zaključilo preoblikovanje in nadgradilo na globoko predelovalnega proizvajalca z razširjenimi proizvodnimi zmogljivostmi. Naše temeljne vrednote zagotavljajo našim strankam odlične rešitve, odlične končne izdelke in odlične storitve za stranke ter si prizadevajo za povečanje dodane vrednosti izdelkov za svojo osnovno konkurenčnost. Osredotočeni smo na razvoj visokokakovostnih izdelkov za vrhunske trge, naši izdelki niso namenjeni samo domacim kupcem, temveč se izvažajo v več kot 30 držav, kot so ZDA, Nemčija, Japonska, Španija, Italija, Velika Britanija, Francija, Nizozemska, Avstralija, Kanada itd. Naše stranke vključujejo veliko OEM kupcev, ki so specializirani za stroje, avtomobile in gradbene stroje, smo že sodelovali z več kot 10 svetovnih Top 500 podjetij kot enega od njihovih glavnih dobaviteljev litja na Kitajskem.


Naše podjetje je izvedlo informacijsko upravljanje, ki ga upravlja sistem ERP, in si prizadevamo za standardizacijo našega sistema vodenja. Oba sta ISO9001 in TS16949 certificirana in trenutno vgrajujeta še nekatere druge napredne načine upravljanja v našem sistemu, kot so 6S, upravljanje z zmogljivostmi, proizvodnja vitke proizvodnje, šest sigma itd. Poleg tega smo vzpostavili sistem okoljskega ravnanja ISO14001 z dolgoročne perspektive pridobiti ugodno situacijo za uspešnost podjetja in socialne koristi.


Družba je določila svoj strateški cilj, ki je "vodilni razvoj v tej industriji, ki si prizadeva zagotoviti podjetje s konkurenčnim premoženjem in temeljno vrednostjo", ki je s svojo osrednjo konkurenčnostjo potrdil, da so "vodilne ideje, napredna oprema, odlična kakovost storitev in odlične storitve" . Priznava filozofijo vodenja kakovosti, da "izhaja iz potreb kupcev in konča z zadovoljstvom, s poudarkom na zahtevah kupcev in preseganju njihovih pričakovanj". S podjetniškim duhom "Premik s časi, pionirsko in inovacijsko, harmonijo in win-win, si prizadevamo za odličnost", in temelji na delovnem slogu "Poštenost in praktičnost, vztrajen nenehno, timski duh, doseganje veličine" družba želi iskreno povabiti globalne potencialne kupce, naj obiščejo in dobro sodelujejo za čudovito prihodnost skupaj.


Če iščete kitajsko ulivanje livarn, litje tovarne, litje podjetje, livarna za naložbe, izgubljeno livarstvo voska, livarne za jeklo, precizne livarne, prosimo, da se obrnete na Qianhao Metal.