Specializirano za proizvodnjo izgubljenega voska investicijskih ulitkov in strojno obdelanih delov iz ogljikovega jekla in legiranega jekla, naše podjetje je obsežno strokovno litje livarskih naložb z zmogljivimi obdelovalnimi zmogljivostmi na Kitajskem. Sestavljen je iz 2 večjih objektov, tako livarne livarne jekla in CNC strojne tovarne, ki nam omogočajo dobavo natančnih ulitkov z letno zmogljivostjo več kot 20.000 ton, izdelki pa se v glavnem izvažajo v Evropo, Ameriko, Japonsko in druge destinacije po svetu.

 

Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 1993, pokriva skupno površino okoli 40.000 kvadratnih metrov in ima približno 400 zaposlenih. Sedež se nahaja v znameniti industrijsko mesto Yinzhou, Ningbo na Kitajskem. Zelo primerno je, da se doseže z ugodnim geografskim položajem; nahaja se približno 40 kilometrov od pristanišča Bei-lun, ki je drugo največje pristanišče na Kitajskem in približno 25 kilometrov od mednarodnega letališča Lishe. Livarna baza se nahaja v Fenghui, Ningbo, oddaljena 20 kilometrov od sedeža, livarna je opremljena z več vrstami energetsko varčnih in okolju prijaznih proizvodnih linij, vključno s samodejnimi ali polavtomatskimi proizvodnimi linijami ključnih procesov: vosek izdelava, izdelava lupin, polivanje, toplotna obdelava. Tovarna strojne obdelave se nahaja v sedežu podjetja in je v celoti opremljena s popolno in napredno CNC obdelovalno opremo, ki vključuje 30 vertikalnih in horizontalnih obdelovalnih centrov ter več kot 30 CNC strojev in 50 drugih obdelovalnih naprav., Strojna naprava je popolnoma neodvisna od livarne in livarne. ima neodvisno vodstveno ekipo in prilagojen poslovni model, ki ustreza. Poleg litja, kovanja in strojne obdelave je opremljen tudi z različnimi profili. Naše podjetje ima tudi veliko naprednih opreme za inšpekcijske preglede, vključno s spektrometrom, metalografskim mikroskopom, testerjem napetosti, testerjem nizke temperature, testerjem X-ray, MPT, UT , CMM, Video merilnim strojem in tako naprej. S temi naprednimi napravami in instrumenti, smo sposobni dobaviti visoko kakovostne ulitke našim strankam in narediti izdelke, ki izpolnjujejo celovite zahteve glede inšpekcijskih pregledov o kemijski sestavi , mehanskih lastnostih, neporušitvenih preiskavah in visoko natančnih dimenzijskih pregledih.

 

Naši izdelki zajemajo široko paleto industrije, vključno z vlakom in železnico, avtomobilov in tovornjakov, gradbenih strojev, rudarskih strojev, viličarjev, kmetijskih strojev, ladjedelništva , naftnih strojev, gradnje, ventilov in črpalk, električnih strojev, strojne opreme, električne opreme in tako naprej. Mi smo sposobni proizvajati izdelke v skladu z risbami ali vzorci kupcev, se osredotočamo na ogljikovega jekla in zlitine stee l. Do danes smo razvili in proizvedli več kot 100 surovin in 5.000 različnih izdelkov. Poznamo materialne standarde mnogih držav, kot so kitajski GB, ameriški ASTM, AISI, nemški DIN, evropski EN, japonski JIS, britanski BS, Australian AS in Združenje ameriških železnic (AAR) ter drugi industrijski standardi.

 

Glede na to, da je tradicionalna osnova le groba obdelava, je naše podjetje dokončalo preoblikovanje in nadgradilo v proizvajalca globoke obdelave z razširjenimi proizvodnimi zmogljivostmi. O ur temeljne vrednote so zagotavljanje našim strankam s popolno t splošne rešitve, veliko končnih izdelkov in odlične storitve za stranke, in si prizadeva za povečanje izdelkov dodano vrednost za svojo jedro konkurenčnosti. Osredotočeni smo na razvoj visoko kakovostnih izdelkov za vrhunske trge, naši izdelki niso namenjeni samo domačim kupcem, temveč se izvažajo v več kot 30 držav, kot so ZDA, Nemčija, Japonska, Španija, Italija, Velika Britanija, Francija, Nizozemska, Avstralija itd. . Naše stranke vključujejo veliko OEM strank, ki so specializirani za železniški, avtomobilski in gradbeni stroji, smo že imeli sodelovanje z nekaterimi svetovnimi Top 500 podjetij kot eden od njihovih glavnih dobaviteljev litja jekla na Kitajskem.

 

Naše podjetje je vodilo informacijsko upravljanje, ki ga poganja sistem ERP, in trudimo se standardizirati naš sistem upravljanja. Mi smo certificirani ISO9001 in TS16949 in trenutno integriramo tudi nekatere druge napredne načine upravljanja v naš sistem, kot so 5S, upravljanje zmogljivosti, vitka proizvodnja itd. Poleg tega smo vzpostavili sistem ravnanja z okoljem ISO14001, da bi pridobili zmagovalna situacija za uspešnost podjetja in družbene koristi z dolgoročne perspektive.

 

Podjetje je postavilo svoj strateški cilj, ki je " vodilni razvoj v tej industriji, ki si prizadeva zagotoviti podjetje za ulivanje s ključno konkurenčnostjo in temeljno vrednostjo ", potrjeno s svojo osrednjo konkurenčnostjo, da " vodilne ideje, napredna oprema, odlično QC in Perfect Services " . Pri tem se drži filozofije vodenja kakovosti, ki se glasi: »Izhajajoč iz potreb strank in konča z njihovim zadovoljstvom, se osredotočimo na zahteve kupcev in presegamo njihova pričakovanja«. Z podjetniškim duhom " Premik s časom , pionirsko in inovativno, harmonija in win-win, prizadevanje za odličnost", in na podlagi delovnega stila "Poštenost in praktičnost, vztrajno vztrajno, timski duh, doseči veličino", naše Podjetje želi iskreno povabiti globalne potencialne kupce, da obiščejo in imajo dobro sodelovanje za čudovito prihodnost skupaj.